Четверг, 16.05.2024, 13:41
Taste Of Rock Главная страницаРегистрацияВход
Приветствую Вас Случайно заглянувший | RSS
Меню сайта


 

Мои видео на Youtube
Разделы новостей
Новости украинской музыки [101]
Моя реклама событий и концертов [320]
Новости сайта [139]
Что добавил или убрал
Всеобще-глобальные новости о музыке [125]
Новости вообще [146]
Наш опрос
Есть ли вожможность у Вас посещать музыкальные рок-фестивали в Херсонской области?
Всего ответов: 96
   
Начало » 2011 » Май » 23 » «РОК-АРАБАТ»: підсумки передостанього відбіркового туру
«РОК-АРАБАТ»: підсумки передостанього відбіркового туру


Приїзд «Моноліта» до Херсона був насиченим. З залізничного воклалу музикантів провели до ХОДТРК «Скіфія» (головний телеканал Херсонщини), де з музикантами записали велике інтервю у великій студіі і цей сюжет, тривалистю приблизно 20-30 хвилин, буде показано у запису в одній із ранкових програм пердачі «Починайте день з нами». Потім хлопців провели до студії радіо «Таврія», де відбувся запис годинного інтервю для передачі «Саундчек» (виходить по суботах з 16-00 до 18-00).

А на сам концерт приїхала телебригада телеканала «ХЕРСОН», де було знято сюжет і про відбірковий тур, і про гурт «Моноліт». Сюжет буде показано у випусках «Новини». (Зазвичай вони вихзодять о 19-45 і 22-00, з повтором на наступний день: 7-00, 12-00, 15-00).

Усі ці сюжети будуть розміщені на сайті організаторів проекту (Продюсерський центр Гриигорія Борзенка: www.premiera.at.ua )  у рубриці «НАШЕ ВІДЕО»

Заявки на участь: Продюсерський центр Григорія Борзенка Херсон, Тел. 0(552)27-96-46, 066-254-93-86 Е-mail: borzenko@selena.kherson.ua

Постскрипутм.

Начитки до сюжету про відбірковий тур проекту «РОК-АРАБАТ» (і виступу в ньому «Гостя проекту» рок-гурту «МОНОЛІТ» Шостка):

В останні дні травня відбувся передостанній відбірковий тур проекту «РОК-АРАБАТ», де херсонські рок гурти: «FREEDEN» і «SHOE CHEW» змагалися за путівку до фіналу, який відбудеться у розпрал курортного сезону на перлині херсонського краю - Арабатській Стрілці. Призом для перможця слугував сам факт участі у фіналі на великій стаціонарній гала-сцені, що вже збудовано на  смому березі моря у курорті Счастливцево, де будуть також виступати досвідчені і популярні монстри року, визнані аторитети рок-музики не лише з України, а і Росії, Прибалтики, Туреччини, Канади. Такі авторитети, приміром, як популярний рок-гурт «Моноліт», з міста Шостка, якому в майбутньому пророкують славу легендарної «Арії». Але вже і на даний час ці молоді хлопці мають стільки здобутків, що їм могли б позаздрити більш досвідчені сивоволосі ветерани року. У яких би фестивалях «Моноліт» не приймав участь, він завжди займав Гран-Прі або перші місця, тому концерт цього культового колективу стає подією у будь-якому місті України. Не є внятком і Херсон, де «монолітовців» завжди приймають надзвичайно привітно, і самим музикантам приємно приїздити у це гостине місто. Про що вони і підтвердили у своєму інтервю:

Інтервю: Рок-гурт «МОНОЛІТ» Шостка

Підтердженням того, що музика на диску, який призентують хлопці, дійсно «забійна», слугують ці телекадри, де видно, як херсонські любителі рок-музики, яка кажуть, «відриваються по повіній программі», під дійсно круту музику хлопців з «Моноліта»:

Фрагмент виступу рок-гурту «МОНОЛІТ» Шостка

Що стосується підсумків відібркового туру, то його перможцем став херсонский гурт «FREEDEN». Тож поздоровимо музикантів цього колективу з проміжним успіхом у відборі, і побажаємо виступити настільки ж вдало і на Арабатській Стрілці. До речі, там, окрім згаданого фіналу, з першого по останній день літа Продюсерським центром Григорія Борзенка будуть проводитсяся інші концерти, серед яких і фінали «ХІП-ХОП-БАТТлів», «Битви ді-джеїі», проекту «Зіркова хвиля», співорганізатором якого є також і телеканал «ХЕРСОН», та інші яскраві музичні свята. Тож, до зустрічі влітку на Арабатській Стрілці!


Категория: Моя реклама событий и концертов | Просмотров: 497 | Добавил: Older
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ищите и найдете!
Советую!
Статистика
Copyright MyCorp © 2006