Воскресенье, 28.04.2024, 21:37
Taste Of Rock Главная страницаРегистрацияВход
Приветствую Вас Случайно заглянувший | RSS
Меню сайта


 

Мои видео на Youtube
Разделы новостей
Новости украинской музыки [101]
Моя реклама событий и концертов [320]
Новости сайта [139]
Что добавил или убрал
Всеобще-глобальные новости о музыке [125]
Новости вообще [146]
Наш опрос
Чего бы Вы больше хотели видеть у меня на сайте?
Всего ответов: 118
   
Начало » 2013 » Сентябрь » 12 » «РОК-ЧКМПІОНАТ» у Києві – подавайте заявки на участь!
«РОК-ЧКМПІОНАТ» у Києві – подавайте заявки на участь!


Минулого року у Херсоні пройшов перший пробний відбірковий цикл проекту, який став досить популярним серед херсонських рок гуртів і на щомісячні відбіркові тури збиралось чималенько глядачів. Виявлення переможця проходило по експериментальній схемі: як у популярному проекті «Караоке на майдані», тобто, глядачі голосували гривнею. На караю сцени  стояли імпровізовані урни для голосування з написами гуртів-учасників, і глядачі кидали гроші у урну того гурту, який їм більш сподобався.  Половину набраної кожним гуртом суми музиканти кожного колективу отримували зразу ж після концерту, а другі половини складалися і потім влітку на фіналі, що відбувся на березі моря у курортному Залізному Порту, переможець отримав відносно чималенький грошовий приз. Тож у цьому проекті гурти мають змогу не лише продемонструвати свою творчість, розширити географію своїх виступів, (а влітку не тільки виступити на фіналі, а ще й на морі відпочити), а також заробити гроші своєю творчістю.

 У нинішньому відбірковому циклі цілком можливо до визначенні переможців відбіркових турів буде залучено журі. Але це не головна родзинка. Головне, що відбіркові тури будуть проходити не лише у Херсоні, а і у Києві. Вважаємо, що гуртам з різних областей України стимулом буде слугувати надана організаторами можливість проявити себе на столичній сцені. Саме у Києві переможці скоріше за все будуть визначатися за допомогою журі, адже організатори мають змогу запросити у члени журі досить авторитетних у світі рок-музики людей, (досвідчених рокерів, представників шоу-бізнесу, ЗМІ, тощо), які проживають у столиці.

Ще одне нововведення. Зазвичай організатори проводять фінали своїх проектів у Залізному Порту протягом літа кожну п’ятницю/суботу/неділю на березі моря на вже відомій усім Фестивальній галявині. Дуже мальовниче місце, але все ж головне нічне життя цього курорту вирує на центральній набережній, де людей так багато, наче мурах у мурашнику. То ж з наступного 2014 року організатори будуть проводити своє фестивалі саме на центральній набережній, напроти пансіонату «Хвиля», тож приступність великої кількості глядачів на кожному концерті гарантована. Причому, концерти будуть проводитися протягом літа щовечора, тож є можливість організовувати протягом курортного сезону сольні концерти не  лише переможців, а і інших рок-гуртів, що будуть протягом осені/зими/весни приймати участь у проекті «РОК-ЧЕМПІОНАТ» у Києві.

Музикантам рок-гуртів (які приймуть участь у київських відбдіркових турах), що будуть приїздити на сольні виступи до Залізного Порту) організатори будуть безкоштовно надавати кімнату для проживання. (На сольні виступи, а не на фінали! Адже на фінали приїздить зазвичай багато учасників і така послуга у розпал курортного сезону буде проблематичною).

Але якщо у курортному Залізному Порту у організаторів вже дано налагоджена робота, то у Києві вони тільки розпочинають проводити свої проекти. Якщо у «Залізці» вони самі готові підтримати музикантів рок-гуртів, то у організації проведення відбіркових турів у Києві самі були б раді підтримці від гуртів. Такою може бути вступний внесок для участі у проекті. Суму можна оговорювати з гуртами, але, мабуть, це може бути не менше 250  і не більше 500 грн. в кожного колективу. Неважко здогадатися, що організатори постараються на цей кошт зробити для учасників більше корисних дій: зйомка, інтерв’ю, промоушен, пакети з сувенірами і призами кожному учаснику, організація сольних концертів у Залізному Порту з наданням безкоштовного проживання і багато іншого. Неважко здогадатися, що все це буде коштувати куди більше, аніж вступний внесок, тож кошти згодом неодмінно повернуться музикантам.

Це стосується Києва! Участь у херсонських відбіркових турах абсолютно безкоштовна!

Як зазвичай організатори проводять фінали своїх проектів протягом літа у курортному Залізному Порту дивіться тут – http://www.youtube.com/watch?v=H9KJUNTa5ks&list=UUaVBGrf5mKPL5OGJOPkvkqQ&index=14&feature=plcp

Заявки на участь: промогрупа «BORZENKO records» (Херсон – Київ),  Тел. +38-066-254-93-86 Е-mail:  borzenko_g@i.ua  Сайт: www.premiera.at.ua  : ВКонтакте: http://vk.com/gregoriy_borzenko

На фото: володар другого місця проекту «РОК-ЧЕМПІОНАТ-2012-2013» рок-гурт «DULLAGHAN» (Херсон) на саундчеку у Залізному Порту 19 серпня 2013 року. Разом з переможцем проекту гуртом «SuBway» (Херсон)  вони і поділили головний грошовий приз.


Категория: Моя реклама событий и концертов | Просмотров: 1550 | Добавил: tor
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Сентябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ищите и найдете!
Советую!
Статистика
Copyright MyCorp © 2006